Ajánlások

vígh_mária_zsótérné

 

Jutkát reflux problémával és egy régi lelki gonddal kerestem meg. A refluxnál segített abban, hogy mit-mikor-mivel egyek és igyak. A lelki gondomnál végre el tudtam engedni azt a régi dolgot. A tanácsain kívül a teái, – amiket Ő készített és ajánlott – és azok a CSODÁLATOS hangtálai is nagyon sokat segítettek és segítenek. A koleszterinem rendbe tételét is Jutkának köszönhetem, sőt a migrénes fejfájásom megszűnését az életmód váltással szintén. Köszönöm Jutka!

Vígh Mária Zsótérné (Érd)

szalay-nagy_ervinMindenki tudja mi az a gyomorgörcs. Emberek vagyunk, ezt sem tudjuk elkerülni. De a gyomorgörcsnek vannak olyan mélységei, amikor múlnak a hónapok és iszonyú szenvedések, iszonyú nappalok és földön fekve átszenvedett éjszakák után már nem tudunk örülni ennek a boldog bizonyosságnak, amit úgy hívunk hogy élet. Már nem tudunk örülni semminek. Miféle köszönetet lehet mondani valakinek aki tudásával, eltökéltségével, megszabadít bennünket a szenvedéstől? Nekünk Jutka Isteni fénysugár. Kiválasztott. Kivételes képességgel. Külön öröm számunkra, – tudjuk, hány embertársunkon fog még segíteni.

Szalay-Nagy Ervin (Kóka)

kiss-katalin

 

Hálás köszönettel ajánlom Jutkát azoknak, aki szintén szeretnének testben és lélekben is jobban lenni. Használt a gyógynövénykúra is, amit összeállított nekem. Köszönöm, hogy a kislányom lábáról nagyon egyszerű fitoterápiával sikerült nyomtalanul eltüntetni szemölcsöket. (Korábban ezek megötszöröződtek a gyógyszertári, orvos által ajántott fagyasztó ellenére is.)

Kiss Katalin (Leányfalu)

rendeczki_andrea

 

Jutkával lassan 3 éve tartjuk a kapcsolatot. Az életem egy nehéz periódusában ismerkedtünk meg. Azóta tanúja vagyok szakmai fejlődésének, ő pedig türelmes kísérője az én egyensúlyom visszaszerzésének. Inspirálóak a vele folytatott beszélgetéseim. Sokoldalúságának, élettapasztalatának-szakmai és lelki fejlődésemben egyaránt-, hasznát veszem.

Rendeczki Andrea (Székesfehérvár)

 

járay_dénes

 

A munka és család egyensúlyának megteremtése céljából kerestem fel korábban Jutkát. Számomra elengedhetetlen volt, hogy olyan szakember segítségét kérjem, aki ismeri a munkakörnyezetemet / munkastílusomat, és így tud utat mutatni számomra. Az ülések alkalmával olyan eszközök használatát sajátíthattam el, amellyel ma mindkét területen teljes mértékben helyt tudok állni.

Járay Dénes (Budapest)