Életvezetési tanácsadás

Mit ad az életvezetési tanácsadás?

Miben segít az életvezetési tanácsadás? – Mi az, ami a legnehezebb számodra? Ami a legnagyobb elakadást, kihívást okozza az életedben? Az egészségi állapotod? A kapcsolataid? A hullámzó hangulatod? Az önbizalomhiányod? A sikertelenség?

Mi az a cél, ami megéri? Ami megmozgat, ami motivál, amiért hajlandó vagy konkrét lépéseket tenni a változás irányába? 

Az életvezetési tanácsadáson válaszokat kaphatsz a kérdéseidre, javaslatokat a hogyan továbbra.

mindenkinek-a-maga-hegye-a-legnagyobbMindenkinek a maga hegye a legnagyobb, de hiszem, hogy minden elakadást, problémát, fizikai betegséget mindig megelőz valamilyen érzelmi konfliktus. Módszerem segítségével ezeket keressük meg, és így mindig az elakadás gyökerét kezeljük és nem a tüneteket. Ez az, ami hosszútávú változást tud indukálni. Ha nem is mindig lehet változtatni a helyzeten, a tényeken; a hozzáállásodon, a konfliktushoz fűződő érzelmi viszonyodon, nézőpontodon, a berögzült mintáidon biztosan lehet változtatni. 

Ehhez keressük meg a te hitrendszeredbe beilleszthető megoldásokat és az ehhez szükséges belső erőforrásaidat, hogy kimozdulj a holtpontról.

Hogy miből áll a módszerem?

Régóta keresem a cimkét hozzá, hiszen mi emberek mindent szeretünk felcimkézni. Nagyon sok mindent tanultam, tanulok most is, és az évek során valahogy kialakult egy sajátos, holisztikus, ahogy a barátaim szokták mondani, olyan “szélljutkás” módszer. Ez számos alternatív gyógymódot, coachingot ötvöz, amiket aszerint használok, hogy éppen kivel ülök szemben és mi a problémája. Mindig az adott személyre és adott helyzetre keressük a legjobb megoldást, amit intuitív képességeim kreatívan segítenek, illetve kiegészítenek.

A jó kezelési terv veled egyeztetve készül, figyelembe véve a hitrendszeredet, anamnézisedet, erőforrásaidat, korlátaidat, hogy a megvalósításban is valóban aktív részese lehess a testi-lelki-szellemi gyógyulási folyamatnak. Az életmód változtatás elkerülhetetlen kisebb-nagyobb mértékben, a kezelési terv során erre is adok célszerű, kivitelezhető javaslatokat.

Ajándék

Az életvezetési tanácsadáshoz 1 db 30 perces utánkövető konzultációt kapsz ajándékba – így 4 hét múlva felmérhetjük hogyan haladsz, tovább erősíthetjük a motivációdat és ezzel a beindult pozitív változásokat.

penzvisszafizetesi-garancia-szell-jutkaUgyan az életben semmire sincs garancia, én mégis felajánlom neked az első életvezetési tanácsadásod alkalmával a 100% pénzvisszafizetési garanciát. Ha úgy érzed a konzultáció után, hogy nem kerültél közelebb a megoldáshoz és semmit nem kaptál, egyszerűen a vendégem voltál. Erre még sosem volt példa. 🙂

Időpont egyeztetés